Social Initiative är ett socialt företag som tillsammans med företag, filantroper och sociala entreprenörer skapar en positiv samhällsförändring i Sverige, Indien och östra Afrika. Vi växer och söker en driven Program Manager med intresse för socialt entreprenörskap och fundraising till vårt team i Stockholm. Tjänsten är heltid och tillsvidare.

Din roll som Program Manager

Som Program Manager kommer du framförallt ansvara för att bygga och driva samarbeten mellan företag, privatpersoner och sociala entreprenörer. Du rör dig mellan att analysera och presentera de senaste resultaten för en ledningsgrupp på ett stort företag till att intervjua solcellsentreprenörer på plats i Tanzania. Vi är ett entreprenöriellt team där alla medarbetare bidrar på olika sätt till vår tillväxt. Därför ser vi gärna att du har kompetens och erfarenhet inom kommunikation/fundraising.

Vi söker dig som:
  • har arbetat ett par år efter universitetsexamen
  • är resultatorienterad och analytisk
  • har intresse av och förmåga att bygga professionella relationer
  • trivs i en entreprenöriell miljö
Om Social Initiative

Social Initiative är Sveriges ledande organisation för samarbeten mellan svenska företag, som till exempel Carnegie, Nordic Capital och Fagerhult och sociala entreprenörer runtom i världen. Tillsammans med företag och filantroper bidrar vi med kapital och kunskap för att stärka och skala upp de sociala entreprenörernas verksamheter. Vi arbetar aktivt med effektmätning, strategi- och verksamhetsutveckling så att vi tillsammans kan uppnå ännu större effekt. Läs mer på www.socialinitiative.se.

Vi ser fram emot din ansökan! Mejla CV och ett personligt brev till Pernilla Bard på pernilla@socialinitiative.se senast den 24 maj 2021. Har du frågor är du välkommen att ringa till Pernilla på 0700-910015.