Vi välkomnar vår nya praktikant Johanna Friman. Här nedan kan ni läsa om vad Johanna vill bidra med på Social Initiative.

Varför vill du praktisera på Social Initiative?
Jag vill praktisera på Social Initiative för att jag inspireras av deras effektiva och konkreta sätt att förbättra världen.

Vilka erfarenheter tar du med dig till Social Initiative?
I våras tog jag studenten från Campus Manillas Gymnasium där jag studerade ekonomi. Under min gymnasietid startade jag, tillsammans med en klasskompis, projektet Girls Take the Floor som går ut på att stärka unga kvinnor genom att lära dem bli bekväma med att hålla framföranden inför en publik. Under hösten har jag praktiserat på Project Playground nere i Sydafrika där jag har vidgat mina perspektiv och förstärkt min dröm att göra den här världen till en bättre plats.

Vad hoppas du kunna bidra med?
På Social Initiative hoppas jag kunna bidra med mitt positiva, ambitiösa och nyfikna sätt att ta mig an nya projekt. Dessutom hoppas jag kunna bidra med mina erfarenheter av att arbeta med sociala entreprenörer nere i Sydafrika samt här hemma i Sverige.

Läs om vilka andra som ingår i teamet på Social Initiative