Vi välkomnar vår nya projektledare in i teamet på Social Initiative. Läs mer om Theodora här;

Varför sökte du tjänsten som projektledare på Social Initiative?
Efter några år utomlands sökte jag mig tillbaka till Sverige och ville fortsätta arbeta med utveckling av innovativa och effektiva sätt att lösa samhällsutmaningar. Social Initiative är en pionjär i Sverige inom investeringar i sociala entreprenörer för att skapa förändring. Självklart vill jag vara en del av att driva det arbetet vidare!

Vilka erfarenheter tar du med dig till Social Initiative?
Jag har arbetat med investeringar i evidensbaserade och kostnadseffektiva sociala innovationer på Global Innovation Fund i London. Där arbetade jag både direkt med entreprenörerna kring investeringen och med analys. Senast kommer jag från att ha arbetat med innovationsfrågor i utvecklingssamarbetet på ambassaden i Tbilisi.

På vilket sätt vill du stärka Social Initiative?
Jag vill bygga vidare på arbetet med innovation, både i samarbete med sociala entreprenörer och på Social Initiative. Att hitta smarta sätt att skapa rättvisa och förbättra livet för människor har alltid varit min drivkraft och det tar jag med mig i min nya roll som projektledare.

Läs om vilka andra som ingår i teamet på Social Initiative